Pionowa degustacja porto
w Dworze Sieraków

wraz z kolacją z kuchnią inspirowaną porto

Termin 25 listopada - 25 listopada 2017
Cena 480 PLN/os.*
Cena klubowa 350 PLN/os*
DODATKOWE INFORMACJE
722 100 224
 

Zapraszamy Państwa do Dworu Sieraków na pionową degustację porto z roczników od 2015 do 1964 oraz kolację z kuchnią inspirowaną porto

 

PROGRAM

25 listopada 2017

Spotkanie prowadzi Paweł Gąsiorek
– redaktor magazynu „Czas Wina”

Degustacja Master Class
Początek o godzinie 17.00


Fonseca Porto Ruby
Fonseca Porto Tawny
Fonseca Bin 27 Finest Reserve
Kopke 10 Years Old
Kopke Colheita 1984
Kopke Colheita 1974
Kopke Colheita 1964


Kolacja
Początek o godzinie 20.00


menu i wina


*Cena degustacji wraz z kolacją: 480 zł od osoby, cena klubowa 350 zł od osoby.
Cena degustacji: 340 zł od osoby, cena klubowa 250 zł od osoby.
Cena kolacji: 159 zł od osoby, cena klubowa 120 zł od osoby.

 

GWARANTUJEMY

Dobrą zabawę, doborowe towarzystwo i doskonałe wina
 
  • Brak innych terminów tej oferty